Is online betalen veilig?

Ja, zeer veilig.
Voor veilige online betalingen werkt deze shop samen met het Belgische bedrijf Mollie.
Als een van de marktleiders op het gebied van online betalen bij e-commerce garandeert Mollie u een 100% veilige afhandeling.

Of u nu Bancontact, Visa of een andere methode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en de koper. Noch de online shop, noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien.

Mollie verifiëert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft bericht aan de online shop wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan overgegaan worden tot verzending van de bestelling.

 

Hoe betaal ik het best?

Wij accepteren volgende betaalmethoden:

Bancontact / Mister Cash / Maestro
Afhankelijk van de bank waarbij u aangesloten bent, zal u uw persoonlijke kaartlezer of digipass bij de hand moeten hebben teneinde uw online betaling te kunnen afronden. Deze zal een unieke code genereren voor de transactie om zo uw identiteit te kunnen controleren en toestemming te verlenen voor betaling en helpt u te beschermen tegen fraude. Er zijn geen servicekosten namens de online shop.

Visa / MasterCard
De betaling gebeurt in een beveiligde omgeving van betalingsprovider Mollie, waardoor uw gegevens met de grootste zorg worden behandeld. Op uw afrekening vindt u uw aankoop terug onder de naam “SweetID”. Voor de betaling met een creditcard worden géén kosten in rekening gebracht.

PayPal
PayPal is een betaalsysteem voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling. Om te betalen is alleen uw e-mailadres nodig dat voordien gekoppeld werd aan een PayPal-rekening (gekoppeld aan de bankrekening / creditcard). Betalen met PayPal is gratis voor u (de koper), de verkoper (online shop) betaalt evenwel een servicekost.

iDEAL (Nederland)
Via iDEAL (enkel voor Nederlandse klanten). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Manuele overschrijving
D.w.z. dat u het bestelproces afsluit zonder onmiddellijk een online betaling eraan te koppelen. Nadat u deze betaaloptie gekozen hebt, krijgt u een email met bestelbevestiging en betaalinstructies om manueel, achteraf, de betaling uit te voeren. Hou er rekening mee dat dit een aantal dagen kan duren.

 

Wenst u een factuur?

Wenst u voor uw aankoop een factuur te ontvangen, dan dient u dit aan te duiden bij het plaatsen van uw bestelling.
Bij het invullen van uw gegevens kunt u de optie “Facturatiegegevens” aanvinken waarna u de bedrijfsnaam en een geldig BTW-nummer kunt opgeven.
De factuur wordt u achteraf (na levering van uw bestelling) toegestuurd via e-mail.
Facturen worden enkel opgemaakt indien een geldig BTW-nummer wordt opgegeven.
Als u vragen heeft m.b.t. uw factuur, stuur gerust een e-mail naar info@sweetid.be.